Klik tambah pahala ^^

Monday, October 31, 2011

Gua Kembali Lagi!!

Setelah sekian lama ku menyepi sendiri di tepi perigi.. Kini.. Aku telah KEMBALI!!! Har3! Mohon ampun kepada penduduk bumi sekalian. Kesibukan melanda diriku.. Oh.. Apakah... Biasa la.. Begini lah hidup seorang Kamen. Bila bukak blog trus nampak komen dari MCB. Terasa diriku begitu berharga~~ Wawawawa!! Semangat melapor terus berkobar2.Inilah komen MERANGSANG dari MCB.

Macam2 benda nk lapor tapi xtau nak start kat mana. Yang penting gua nak kabo kat korang yang gua dah pegi KURSUS KAWIN!! Terasa kini diriku semakin hampir dengan gerbang perkahwinan. Har3!! Bertempat di PWTC pada 23/10 yang lalu dengan bayaran hanya RM15 dan sijil boleh guna SEUMUR HIDUP wooooh!! Seramai hampir 2000 peserta yang mengikuti kursus tu selama SATU hari sahaja. Gua bukan nak BANGGA lebih2 la, tapi gua memang BANGGA pun!! Memula pihak penganjur tak membenarkan gua join sebab gua terlalu HENSEM dan gua bawak sekali geng OTAI yang dianggotai oleh ABANG NINJA, ABANG GITAR dan ABANG PSP (Geng ini ditubuhkan pada 2009 diketuai oleh gua sendiri) serta SIDE KICK gua si BURUNG KUNING dan BIRU. Takut semua awek2 bumi yang nak kawin trus tak jadi kawen sebab gilakan gua and the GENG. Tapi setelah gua nego2, diorang pun benarkan dengan syarat gua mesti BERTOPENG sepanjang sesi kursus. Terus gua setuju memandangkan gua telah pun bertopeng sejak azali. Ape punya pandai mereka dan kawan2 mereka.

Kursus berjalan dari PUKUL, BELASAH dan TERAJANG 7.30am-11pm. Penatnya memang tak terasa kerana kursus sepanjang hari dihiasi dengan HILAI TAWA dan NGILAIAN para peserta atas kejayaan penceramah mencarut dan mengarut. Last2, satu2nya PENGAJARAN dan PEMBELAJARAN yang gua dapat adalah..... Makhluk bumi paling suka bila berbicara mengenai aktiviti RANJANG. Sekian..

Eh.. Kejap... Gua baru perasan... Kawin jadahnya?? Gua calon pun xdak!!! @#$%#$... Har3!! Baiklah.. Untuk yang berminat menjadi calon.. Sila comment di bawah.. RIDER KICK!!

4 comments:

  1. calon pertama! sila datang temuduga esok. Har3!!

    ReplyDelete
  2. kalau nak jadi calon baru boleh komen meyh? ooh, awal-awal buat iklan loreal plak 'kerana dirimu begitu berharga'. selamat kembali =)

    ReplyDelete
  3. calon ke dua! hehe.. iklan sesikit je.. bukan selalu ye tak. hahaha. tanx btw!

    ReplyDelete

Tolong!! Tolong!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...